Visites guiades  


Visites guiades

Redescobreix la Basílica de la Mercè, un símbol de Barcelona!
 
Situat vora el mar des de principis del segle XIII, el primer convent de l’orde de la Mercè ha arribat als nostres dies convertit en un esplèndid edifici barroc. Riosta Barcelona proposa la descoberta d’un monument indispensable per la història de la ciutat donant-te les claus per conèixer el seu riquíssim patrimoni arquitectònic i artístic.
 
Et convidem a visitar una de les construccions més belles del s. XVIII barceloní, que va portar l’arquitectura catalana al nivell dels principals models europeus del moment. Passeja entre pilars gegants de marbre, espia a través de gelosies daurades i admira l’orgue, les talles i les pintures que enriqueixen l’edifici. Amb la nostra visita guiada redescobriràs el símbol d’un dels barris més dinàmics i elegants de la Barcelona barroca.
 
Què inclou: Visita guiada al temple + cambril + tribunes + orgue + Capella del Descens.
 
Preu
Preu regular: 8€
Preu reduït: 7€
 
Horaris i idiomes de les visites
Dissabtes: 11:00h. Català o castellà en dissabtes alterns.
 
 
 
 
La Mercè: visita nocturna i concert d’orgue
 
Redescobreix la basílica de la Mercè i reviu l’esplendor de la Barcelona barroca amb una activitat inèdita que inclou visita i concert en un dels millors edificis de la ciutat. Riosta Barcelona estrena aquesta nova proposta per a que gaudeixis d’un vespre d’estiu diferent, envoltat d’art i de música.
 
Amb aquesta activitat faràs una visita exclusiva a porta tancada i amb un número molt reduït de persones. El recorregut inclou els espais més emblemàtics del conjunt, com les naus i el cambril, però també aquells que normalment no estan oberts al públic, com la Capella del Descens, les tribunes, l’orgue i les terrasses, des d’on podràs contemplar de molt a prop la cúpula i l’estàtua de la Mare de Déu de la Mercè que la corona, sense cap dubte un dels símbols de la ciutat.
 
Finalment gaudiràs d’un concert de música barroca en el que et sorprendràs amb la magnificència de l’orgue de la Mercè, un dels millors instruments de la ciutat. El reconegut organista Hèctor París interpretarà les obres mestres de compositors com Vivaldi, Bach, Mozart i Soler que et traslladaran al riquíssim ambient musical de l’Europa i la Barcelona del s. XVIII.
 
4 úniques sessions! Reserva ja la teva entrada!
 
Dates i idiomes de les visites
·             06/07/2019, dissabte. Visita + concert (CAT) (Visita exclusiva per als socis TRESC)
·             03/08/2019, dissabte. Visita + concert (CAST)
·             31/08/2019, dissabte. Visita + concert (CAT)
·             14/09/2019, dissabte. Visita + concert (CAST)
 
Horari
20:30h
 
Preu
Preu regular: 19,50€
Preu reduït: 18,00€
Preu visita exclusiva socis TRESC: 16,50€